Categorieën
Nieuws Werkgevers Zakelijk

Als je net start met werken?

Als je net start met werken?

Inez, Daan, Sander en Thomas, onze studenten van de Hogeschool Utrecht zijn gestart met hun onderzoek. En daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Ze gaan een financieel fit pakket ontwikkelen voor Young Professionals. Werkgevers kunnen deze dan aanbieden aan hun werknemers die aan het begin van hun carrière.

Ze zijn nu net gestart om zich helemaal te verdiepen en onder te dompelen in hun doelgroep. En dat gaat vast lukken! Want nog 1 jaartje en dan zijn ook helemaal klaar met hun studie. Ze hebben de doelgroep vastgesteld op werknemers die een HBO of WO opleiding hebben gevolgd en 0-5 jaar werkervaring hebben. 

Ook zijn ze begonnen om een enquête op te stellen voor hun onderzoek. Wat vinden Young Professionals nou leuke financiële onderwerpen om meer over te horen? Het kopen van je eerste huis, het aflossen van je studieschuld, het op een rijtje krijgen van je inkomsten en uitgaven, sparen voor die wereldreis. En hoe willen ze daar graag meer over horen? Doordat ze kunnen ontdekken hoe anderen dat doen in de app, via podcasts, vlogs, blogs of workshops samen op kantoor?

Val jij in de doelgroep die ze onderzoeken? Of ken jij een werkgever die veel Young Professionals in dienst heeft? Of heb je goede tips die jij graag gekregen had toen je net startte met werken? 

Stuur ons een mailtje via info@mijnsofie.nl of laat een berichtje achter op Facebook of LinkedIn. Dat vinden wij bij Sofie heel tof en je helpt Inez, Thomas, Sander en Daan om zelf ook Young Professional te worden.