Werken bij

Wil jij onderdeel uitmaken van onze ondernemende start-up, en zo de wereld een stukje mooier maken? We zoeken een stagiair interaction design!

Stagiair Interaction Design (32 uur per week, 6 maanden) 

Wie is Sofie? 

Sofie staat voor sociaal financiën, onze missie is financiële rust, financiële ruimte en een groener leven voor iedereen. Dat willen we bereiken door mensen in staat te stellen de juiste keuzes te maken als het om hun financiën gaat. Dat doen we door gedragswetenschap, technologie en persoonlijke aandacht te combineren. 

Ons hoofdproduct is de Sofie-app, waarin je je financiële doelen leert kennen, budgetten bijhoudt, inzicht krijgt in je inkomsten en uitgaven en zelfs automatisch kan sparen op basis van bijvoorbeeld je locatie. Ook bieden we vlogs, hand-outs en workshops aan. 

Waarom we jou zoeken! 

We merken dat een gebruiker bij ons soms een beetje verloren raakt in de vele functionaliteiten die we bieden. We zoeken daarom een stagiair Interaction Design die ons kan helpen in kaart te brengen welke behoeftes een gebruiker komt vervullen, en hoe we deze het meest intuïtief vorm kunnen geven in onze app. 

Welke taken krijg je?

Wij willen graag dat jij ons komt helpen door:

  • In kaart te brengen welke behoeftes onze klant komen vervullen in onze app
  • Ons te laten zien hoe we de app zo kunnen hervormen dat we zo intuïtief mogelijk invulling geven aan die behoeftes

Wil je ook meewerken aan andere taken? Dan kijken we samen wat bij jou past. Het werken bij een start-up is gevarieerd en loopt niet altijd zoals je verwacht. Dat is vaak heel leuk, maar vraagt soms ook wat flexibiliteit. Wij zetten ons er in ieder geval voor in om ervoor te zorgen dat jij een leuke en leerzame stage-ervaring hebt!

Wat bieden wij jou?

Wij zijn blij dat je er bent! Daarom bieden we je het volgende:

  • Een stagevergoeding van €500,- per maand op basis van een 32-urige werkweek
  • Een leermogelijkheid in een dynamische omgeving. Je bent volwaardig onderdeel van ons team! 
  • Begeleiding van collega’s, die allen expert zijn in hun vakgebied. Wij hebben uitgebreide ervaring in de financiële sector, consulting en gedragswetenschap
  • Je mag je werkweek inrichten zoals bij jou past. Je kunt zelf bepalen welke dagen je werkt, en of je dat thuis doet of bij onze flexwerkplek naast Utrecht Centraal. We vinden het wel leuk als je minimaal één dag per week bij ons in Utrecht komt werken

Ja! Ik ben enthousiast! 

Zie je jezelf wel bij ons stage lopen? Stuur dan een korte motivatie en CV naar jesse@mijnsofie.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Jesse op 06-3875 2983