Ons team

De makers en de doeners.

Dit zijn de mensen achter Sofie die heel hard werken om samen iets moois voor jou neer te zetten.

Astrid Bruinsma Eggink

CEO en oprichter Sofie, product development

Astrid is een energieke flowanizer, zij gelooft in groei vanuit vertrouwen en zet mensen graag in beweging. Zij is op een missie om mensen financiële rust en ruimte te geven. Ze loodste het dataplatform van Stichting ECH door de scale-up fase en was lead product owner bij ABN AMRO Hypotheken. Zij is een ervaren programmanager en product owner bij financiële dienstverleners.

Jesse Koenders

Gedragsexpert & Business Developer

Jesse ziet gedrag als dé sleutel naar een gezonde financiële toekomst. Als gedragseconoom laat hij Sofie aansluiten op bekende gedragseconomische patronen en maakt werken aan je persoonlijke financiën gemakkelijk en intuïtief. Daarnaast gebruikt hij zijn ervaringen als consultant in de financiële sector om Sofie te helpen groeien

Stijn Mommersteeg

Developer Dutch Coding Company

Stijn is een daadkrachtige allround developer. Hij denkt graag mee over de juiste technische keuzes. Doelbewust en goed doordacht werkt hij dat vervolgens goed uit in de vorm van krachtige webapplicaties of apps.

Sanne Berkhout

Lead Designer

Sanne is een ervaren designer met een passie voor digital. Ze denkt niet alleen na over een strakke vormgeving en esthetiek, maar ook over een gebruiksvriendelijke interface die de drempel voor gebruikers verlaagt.

Gerwin Woelders

Adviseur

Gerwin ziet vanuit een passie voor mens en techniek met een persoonlijk enthousiasme altijd kansen. Gerwin heeft meer dan 20 jaren ervaring in de IT, overheid en de financiële wereld. Als docent management en leiderschap aan Nyenrode ondersteunt hij Sofie waar nodig.