Ons team

De makers en de doeners.

Dit zijn de mensen achter Sofie die heel hard werken om samen iets moois voor jou neer te zetten.

Astrid Bruinsma Eggink

CEO en oprichter Sofie, product development

Astrid is een energieke flowanizer, zij gelooft in groei vanuit vertrouwen en zet mensen graag in beweging. Zij is op een missie om mensen financiële rust en ruimte te geven. Ze loodste het dataplatform van Stichting ECH door de scale-up fase en was lead product owner bij ABN AMRO Hypotheken. Zij is een ervaren programmanager en product owner bij financiële dienstverleners.

Simone Jagtenberg

Assistent, marketing, communicatie & accounts

Simone is ervan overtuigd dat echt samenwerken en met elkaar communiceren de sleutel tot succes is. Zij is professioneel en enthousiast, het visitekaartje van Sofie! Zij is een assistent die ondernemers helpt groeien en een ervaren accountmanager in de retailwereld en bekleedde meerdere marketing functies.

Thomas Klein Goldewijk

Jr. Business Developer

Thomas studeert Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht. Hij heeft afgelopen jaar de minor ‘Geld & Schulden’ gevolgd waar hij een onderzoek heeft uitgevoerd om er achter te komen tegen welke financiële problemen Young Professionals aanlopen. Hierdoor kwam hij in contact met Sofie, waar hij zich nu bezighoudt met business development door de salesfunnel in te richten. Thomas houdt van zelfstandigheid maar wil anderen ook altijd helpen als dat nodig is.

Peter Hendriks

Lead back end development

Peter is enthousiast over hoe techniek mensen kan helpen. Hij denkt graag mee in simpele oplossingen voor moeilijke problemen. Met ruim 20 jaar ervaring als software developer heeft hij een brede achtergrond in complexe integraties, automatische planning, web, mobile en AR/VR.

Stijn Mommersteeg

Developer Dutch Coding Company

Stijn is een daadkrachtige allround developer. Hij denkt graag mee over de juiste technische keuzes. Doelbewust en goed doordacht werkt hij dat vervolgens goed uit in de vorm van krachtige webapplicaties of apps.

Gerwin Woelders

Adviseur

Gerwin ziet vanuit een passie voor mens en techniek met een persoonlijk enthousiasme altijd kansen. Gerwin heeft meer dan 20 jaren ervaring in de IT, overheid en de financiële wereld. Als docent management en leiderschap aan Nyenrode ondersteunt hij Sofie waar nodig.

Sanne Berkhout

Lead Designer

Sanne is een ervaren designer met een passie voor digital. Ze denkt niet alleen na over een strakke vormgeving en esthetiek, maar ook over een gebruiksvriendelijke interface die de drempel voor gebruikers verlaagt.

Inez van Laere

Onderzoeker Young Professionals

Inez studeert Social Work en volgt momenteel de Minor ‘Geld en Schulden’. Zij denkt in oplossingen en niet in problemen. Zij vindt het belangrijk om mensen in hun eigen kracht te zetten. Naast haar studie is zij verkoopmedewerkster in de interieurbranche.

Sander Hofstede

Onderzoeker Young Professionals

Sander studeert Social Work aan de Hogeschool Utrecht. Hij is sportief en een goede teamplayer. Hij heeft de afgelopen twee jaar stage gelopen bij onder andere SportUtrecht en Handjehelpen. Hij is optimistisch ingesteld en vindt het daarom ook belangrijk om mensen in hun kracht te zetten.