De makers en de doeners.

Dit zijn de mensen achter Sofie die heel hard werken om samen iets moois voor jou neer te zetten.

Astrid Bruinsma Eggink

Oprichter Sofie

Astrid is een energieke flowanizer, zij gelooft in groei vanuit vertrouwen en zet mensen graag in beweging. Zij is op een missie om mensen financiële rust en ruimte te geven. Ze loodste het dataplatform van Stichting ECH door de scale-up fase en was lead product owner bij ABN AMRO Hypotheken. Zij is een ervaren programmanager en product owner bij financiële dienstverleners.

Jesse Koenders

Gedragsexpert

Jesse ziet gedrag als dé sleutel naar een gezonde financiële toekomst. Als gedragseconoom laat hij Sofie aansluiten op bekende gedragseconomische patronen en maakt werken aan je persoonlijke financiën gemakkelijk en intuïtief. Daarnaast gebruikt hij zijn ervaringen als consultant in de financiële sector om Sofie te helpen groeien.

Sanne Berkhout

Lead Designer

Sanne is een ervaren designer met een passie voor digital. Ze denkt niet alleen na over een strakke vormgeving en esthetiek, maar ook over een gebruiksvriendelijke interface die de drempel voor gebruikers verlaagt.

Gerwin Woelders

Adviseur

Gerwin ziet vanuit een passie voor mens en techniek met een persoonlijk enthousiasme altijd kansen. Gerwin heeft meer dan 20 jaren ervaring in de IT, overheid en de financiële wereld. Als docent management en leiderschap aan Nyenrode ondersteunt hij Sofie waar nodig.

Stef van de Watering

Gedragsexpert

Stef is erg geïnteresseerd in de grote rol die menselijk gedrag speelt in dagelijkse leven. Bij Sofie optimaliseert hij de gedragswetenschappelijke inzichten en werkt hij aan de Sofie branding. Daarnaast staat hij in zijn eigen tijd graag op het podium met zijn eigen grappen. Ook bij Sofie probeert hij humor een rol te laten spelen!

Jade Vermeulen

Stagiair Interaction Design

Jade is stagiaire Interaction Design bij Sofie. Ze vindt het belangrijk om oplossingen te ontwerpen die écht waardevol zijn voor eindgebruikers en aansluiten bij hun specifieke doelen. Voor haar is het creëren van een toegankelijk ontwerp de sleutel tot een goede gebruikerservaring. 

Josien Verweij

Lead product owner

Josien haar passie is mensen inzicht en overzicht geven in geldzaken. Zij empowered graag mensen om meer tijd uit hun geld te halen en zo hun mooiste leven te hebben. Ze heeft een stichting opgezet om de financiële zelfredzaamheid van Nederlandse consumenten te bevorderen. En als financieel planner staat ze met de voeten in de klei.

Jan Schrama

Enterprise en Business Architectuur en Security

Jan ziet het als uitdaging om ervoor te zorgen dat alles wat gebruikers en collega’s nodig hebben naadloos op elkaar aansluit. Dat dat veilig en met een oog voor de toekomst wordt opgezet, zodat Sofie haar gebruikers ook in de toekomst optimaal kan ondersteunen.

Oscar Verbeek

Financial Designer

Oscar brengt een bijzondere mix tussen ontwerpen voor mensen en een grote liefde voor geldzaken. Hij bekijkt vanuit verschillende hoeken hoe het beter kan. Hoe kan ik beter budgetteren als ik dat bijvoorbeeld bekijk vanuit filosofie of psychologie? Zijn doel is om het Sofie gedachtegoed door te ontwikkelen en te vertalen naar gebruikerservaringen.

Christiaan van Walree

Tech Lead

Christiaan is een gedreven en enthousiaste software engineer. Hij is ervaren op het gebied van financial technology en houdt van solide, efficiënte oplossingen. In een team zorgt hij voor openheid, vertrouwen en uitwisseling van kennis.

Ted Vinke

Back-end Developer

Ted is een zeer gedreven en veelzijdige senior Java developer. Hij geniet van het oplossen van technische puzzels en het continu verbeteren van de spullen ‘onder de motorkap’. Hij houdt van een pragmatische aanpak en deelt zijn kennis graag met vakgenoten.

Sjoerd Hemels

Back-end Developer


Sjoerd is een sportieve Java developer die geniet van uitdagingen. Eerst in zijn studie en nu in zijn werk legt hij de nadruk op privacy en security. Hij is erg oplossingsgericht en werkt graag met collega’s samen!

Job Guldemeester

Front-end Developer

Niels Rijnberg

Front-end Developer

Roy van Diem

Adviseur

Roy is een scherpe analyticus, met een goed ondernemers gevoel en zicht op consumenten markten. Na een lange carrière in de financiële dienstverlening, laatstelijk als CEO van hypotheekbedrijf Obvion, richt hij zich nu , na diverse raden van advies en commissariaten op het begeleiden van MKB-ondernemers.