De makers en de doeners.

Dit zijn de mensen achter Sofie die heel hard werken om samen iets moois voor jou neer te zetten.

Astrid Bruinsma Eggink

Oprichter Sofie

Astrid is een energieke flowanizer, zij gelooft in groei vanuit vertrouwen en zet mensen graag in beweging. Zij is op een missie om mensen financiële rust en ruimte te geven. Ze loodste het dataplatform van Stichting ECH door de scale-up fase en was lead product owner bij ABN AMRO Hypotheken. Zij is een ervaren programmanager en product owner bij financiële dienstverleners.

Jesse Koenders

Gedragsexpert

Jesse ziet gedrag als dé sleutel naar een gezonde financiële toekomst. Als gedragseconoom laat hij Sofie aansluiten op bekende gedragseconomische patronen en maakt werken aan je persoonlijke financiën gemakkelijk en intuïtief. Daarnaast gebruikt hij zijn ervaringen als consultant in de financiële sector om Sofie te helpen groeien.

Sanne Berkhout

Lead Designer

Sanne is een ervaren designer met een passie voor digital. Ze denkt niet alleen na over een strakke vormgeving en esthetiek, maar ook over een gebruiksvriendelijke interface die de drempel voor gebruikers verlaagt.

Gerwin Woelders

Adviseur

Gerwin ziet vanuit een passie voor mens en techniek met een persoonlijk enthousiasme altijd kansen. Gerwin heeft meer dan 20 jaren ervaring in de IT, overheid en de financiële wereld. Als docent management en leiderschap aan Nyenrode ondersteunt hij Sofie waar nodig.

Stef van de Watering

Gedragsexpert

Stef is erg geïnteresseerd in de grote rol die menselijk gedrag speelt in dagelijkse leven. Bij Sofie optimaliseert hij de gedragswetenschappelijke inzichten en werkt hij aan de Sofie branding. Daarnaast staat hij in zijn eigen tijd graag op het podium met zijn eigen grappen. Ook bij Sofie probeert hij humor een rol te laten spelen!

Ted Vinke

Back-end Developer

Ted is een zeer gedreven en veelzijdige senior Java developer. Hij geniet van het oplossen van technische puzzels en het continu verbeteren van de spullen ‘onder de motorkap’. Hij houdt van een pragmatische aanpak en deelt zijn kennis graag met vakgenoten.

Sjoerd Hemels

Back-end Developer


Sjoerd is een sportieve Java developer die geniet van uitdagingen. Eerst in zijn studie en nu in zijn werk legt hij de nadruk op privacy en security. Hij is erg oplossingsgericht en werkt graag met collega’s samen!

Nicole van Emmerloot

Scriptiestagiair gedragseconomie

Nicole zet zich graag in om impact te maken. Dat doet ze bijvoorbeeld met vrijwilligerswerk. Via haar studie gedragseconomie is zij bij Sofie terechtgekomen voor een scriptiestage. Hier komen haar interesses in impact maken en gedragseconomie bij elkaar door financieel verstandig gedrag te stimuleren.

Ivo Valentijn

Scriptiestagiair gedragseconomie

Ivo voelt zich op zijn plek daar waar hij mensen kan helpen en past daarom perfect bij Sofie! Tevens heeft Ivo veel ervaring met start-ups en heeft hij ook een eigen bedrijf. De komende tijd zal hij onder andere zijn gedragseconomische kennis en web design skills inzetten om Sofie naar een nieuw niveau te tillen!

Roy van Diem

Adviseur

Roy is een scherpe analyticus, met een goed ondernemers gevoel en zicht op consumenten markten. Na een lange carrière in de financiële dienstverlening, laatstelijk als CEO van hypotheekbedrijf Obvion, richt hij zich nu , na diverse raden van advies en commissariaten op het begeleiden van MKB-ondernemers.

Job Guldemeester

Front-end Developer

Niels Rijnberg

Front-end Developer

Sterre, Bloem, Samuel & Tina

Hogeschool van Amsterdam – “Team huurders”

Sterre, Bloem, Samuel en Tina zijn studenten toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor hun vak “Expeditie Stad” onderzoeken ze een aantal maanden welke blokkades huurders ervaren bij het verduurzamen van hun woning, en hoe er vanuit psychologisch oogpunt geïntervenieerd kan worden.

Joëlle, Roos, Anne & Alex

Hogeschool van Amsterdam – “Team woningeigenaren”

Joëlle, Roos, Anne & Alex zijn studenten toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor hun vak “Expeditie Stad” onderzoeken ze een aantal maanden welke blokkades woningeigenaren ervaren bij het verduurzamen van hun woning, en hoe er vanuit psychologisch oogpunt geïntervenieerd kan worden.