Categorieën
Onzichtbaar

Financiële zorgen? Liever niet!

50% van de Nederlanders maakt zich zorgen over zijn financiën (Rabobank, 2020). De kans is groot dus dat een deel van jouw medewerkers deze zorgen heeft. Door Corona, door een scheiding of wellicht omdat een partner een baan is verloren. Financiën en geld liggen gevoelig. Er wordt helaas nog te weinig over gepraat. 

De financieel fitscan van Sofie voeren we anoniem uit, naast generieke workshops om je ‘Geld in beweging te zetten’ bieden we ook 1-op-1 coaching aan vanuit onze partners. Zo kunnen medewerkers anoniem of via een vertrouwenspersoon gebruik maken van het aanbod: bijvoorbeeld bij pensioenvragen, bij schulden, bij hulp door een budgetcoach of het maken van een aflosplan voor hun studieschuld.

Wil je meer weten hoe wij de drempel voor medewerkers laag kunnen houden? Neem dan contact op met ons www.mijnsofie.nl of stuur een mail naar info@mijnsofie.nl

Op donderdag 8 en 15 april geven wij een GRATIS webinar over financiële vitaliteit & young professionals. Tijdens deze webinars geven we je praktische tips hoe jij daar als werkgever (hr professional) mee om kan gaan! Meer weten? Meld je dan nu aan hier aan voor het gratis webinar.

Hartelijke groet,

Astrid Bruinsma – Eggink