Categorieën
Onzichtbaar

Minor Geld en Schulden

4 studenten van de Hogeschool Utrecht zijn opzoek naar 500 respondenten!

Voor de minor Geld & Schulden aan de Hogeschool Utrecht doen vier studenten een onderzoek voor Mijn Sofie. De studenten gaan onderzoeken hoe het ideale financieel fit pakket voor een mbo’er eruit moet zien.

De studenten zijn opzoek naar mbo’ers met een werkervaring van o tot 5 jaar. Vind jij het leuk om onze studenten te helpen met hun onderzoek? Via onderstaande link kan je geheel anoniem de vragenlijst invullen.

Wie zijn de studenten

Lara Nollen

Lara studeert Rechten aan de Hogeschool Utrecht en volgt de minor Geld & Schulden. Naast mijn fulltime baan bij de gemeente volg ik in deeltijd de opleiding Rechten. In mijn werk heb ik geleerd om samen met de klant naar zijn/haar probleem te kijken en daar een oplossing voor te zoeken en te vinden.

Nannette Yankey

Nanette studeert Sociaal Juridische Dienstverlening en volgt momenteel een minor ‘Geld en Schulden’. Zij wil na haar studie aan de slag als bewindvoerder. Zij vindt het leuk om zich bezig te houden met spaarplannen en budgetplannen. Naast haar studie werkt zij als customer service specialist op de vaccinatielijn.

Patrick de Reuver

Patrick studeert finance, tax and advice en volgt de minor “Geld en schulden”. Hij denkt het liefste in  mogelijkheden en kansen. Daarnaast adviseert hij graag anderen over financiële vraagstukken. Naast zijn studie is hij werkzaam als assistent fiscaal adviseur.

Chevall van Leeuwaarde

Ik ben Chevell van Leeuwaarde, Ik volg de opleiding Finance Tax and Advice. Momenteel volg ik de Minor Geld en Schulden’ Ik ga altijd van het positieve uit en daarom eerder optimistisch dan pessimistisch. Ik vind het belangrijk dat mensen grip krijgen op hun financiën, zodat ze toch weer wat extra rust hebben. Naast mijn studie werk ik bij een internationale broker voor bedrijfsverzekeringen.

Invullen vragenlijst

Via onderstaande link kan je de vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten en is geheel anoniem.

https://forms.gle/XX565kV2bQbMvM5h6

Alvast super bedankt voor het invullen!