Pensioen3daagse van 7 t/m 9 november 2023

Pensioen goed geregeld? Boek dan nu de workshop voor jouw medewerkers! Vorig jaar won Sofie de publieksprijs van de Pensioenwegwijzer tijdens de Pensioen3daagse door de manier waarop zij medewerkers activeert actief aan de slag te gaan met pensioen. Sofie activeerde sindsdien al meer dan 4000 medewerkers rondom pensioen.

Dit jaar verzorgt zij de workshop “Later goed geregeld? Check het nu!”. De workshops zijn zowel te boeken tijdens de Pensioen3daagse of een ander geschikt moment in bijvoorbeeld de vitaliteitsweek.

Zo gaan we aan de slag!

Aan de hand van inzichten in pensioen gaan de deelnemers aan de slag met hun persoonlijke pensioenplan. Met praktische en doelgerichte tips worden de eerste stappen gezet om deze persoonlijke plannen haalbaar te maken.

Inzicht

Inzicht in je pensioen

Gezond

De relatie met geld verbeteren

Rust

Financiële rust en ruimte krijgen

Dit gaan we bereiken

  • Financieel fittere werknemers
  • Werknemers hebben minder zorgen over hun pensioen
  • Betere prestaties als gevolg van rust en ruimte

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Benieuwd geworden naar een ‘Later goed geregeld? Check het nu’ workshop voor jouw bedrijf? Of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem contact op voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak.

Neem vrijblijvend contact op

Vul het onderstaande contactformulier in en vermeld hierbij de Pensioen3daagse. Sofie neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je liever een workshop over een ander onderwerp dan pensioen? Hier vind je een overzicht van alle workshops die Sofie samen met haar partners aanbiedt!