Word financieel vitaal met Sofie!

Met het financieel fitpakket van Sofie help je jouw werknemers om financieel vitaal te worden. Zo nemen geldzorgen af en kunnen werknemers hun (financiële) wensen en behoeften werkelijkheid maken!

Het financieel fitpakket bestaat uit toegang tot de premium versie van de Sofie-app, financiële coaching door de partners van Sofie en persoonlijke workshops. Het financieel fitpakket activeert het gedrag van jouw werknemers. Op die manier worden financiën een dagelijkse gewoonte, waardoor financiële vitaliteit toeneemt.

Sofie helpt je ook om bijzondere aandacht te geven aan werknemers met financiële problemen. Samen met haar partners kijkt Sofie hoe werknemers ondersteund kunnen worden met loonbeslag en mogelijke betalingsproblemen. Daarnaast is Sofie er voor werknemers die vragen hebben over bijvoorbeeld hun pensioen of financiële tegenvallers zoals echtscheidingen of het verlies van een dierbare.

Kies je financieel fitpakket

Meer weten? Stuur Sofie een berichtje!

Ben je enthousiast geworden over de diensten van Sofie? Of wil je in co-creatie een aanpak opstellen voor jouw organisatie? Sofie denkt altijd met je mee en gaat graag met je in gesprek! Stuur Sofie een berichtje via onderstaand formulier!