Categorieën
Nieuws

Maak kennis met Simone

Leuk dat ik als eerste mag beginnen om mezelf voor te stellen. Precies éën jaar geleden ben ik de samenwerking gestart met Astrid Bruinsma-Eggink. Astrid en ik hebben elkaar heel lang geleden leren kennen op de tennisclub in Alkmaar. Na enkele jaren zijn wij elkaar uit het oog verloren door verhuizingen e.d.

Eind 2018 werd ik positief verrast door een telefoontje van Astrid. Ik moest eerst even 2 x nadenken maar schakelde al snel. Ze vertelde mij over haar plannen van Sofie en dat ze ook als zelfstandige was gestart. Ik was direct enthousiast en we hebben een koffie afspraak gemaakt. De goede vibe voelde ik meteen en vanaf 1 januari 2020 werken wij samen. Ik ondersteun Astrid op het gebied van marketing/sales en communicatie. 

Na jarenlange ervaring in verschillende salesfuncties heb ik in 2018 de stap gemaakt om als ZZP’er door te gaan. Mijn passie is om samen met ondernemers hun business te laten groeien. Wat mij zo aanspreekt in het concept van Sofie is dat je op een leuke en uitdagende manier bezig bent met je geldzaken. Zelf heb ik het afgelopen jaar veel geleerd van Astrid en financiën. Ik hoop met Sofie dat wij veel mensen zullen gaan helpen en laten inzien dat het regelen van je financiën heel leuk kan zijn. 

Nog even iets over mezelf, ik ben 46 jaar woon samen met Sigurd en mijn dochter Milou (11 jaar) in Nieuw-Vennep. Naast werken is mijn grote passie reizen (wat helaas nu niet kan).  Maar zodra het weer mogelijk is stap ik in het vliegtuig. 

Willen jullie meer weten? Stuur dan een mail naar simone@mijnsofie.nl

Ik kijk uit naar mooie samenwerkingen in 2021, dus wie weet tot snel!

Hartelijke groet, 

Simone Jagtenberg