Hoe ga jij ervoor zorgen dat je je doel gaat halen?

Met Sofie willen we je helpen om je doelen op korte en lange termijn te halen.

Weet jij al hoe je automatisch gaat sparen? Maak dan in 4 stappen een automaatje aan

  1. Kies een versneller
  2. Vul de informatie in die bij het automaatje hoort
  3. Vul in hoeveel je iedere keer wilt sparen
  4. Verdeel het bedrag over je potjes

Nog op zoek naar een leuke manier om te sparen voor jouw doel dat past bij jouw dagelijkse routine? Op welke versneller word jij verliefd? Like de versneller en je kunt het automaatje eenvoudig overnemen. Ben je ook geïnspireerd door de doelen? Dan kan je die ook altijd eerst even aanmaken. De informatie is al voor je ingevuld.

Hoe ga jij sparen of beleggen?

Spaar je iedere keer als je een rondje loopt in jouw favoriete bos voor een geveltuintje? Spaar je iedere keer als je thuiskomt voor de verbouwing? Beleg je iedere keer een klein beetje om samen met pensioen te gaan als je weggaat bij je werk? Spaar je voor het familieweekend als je bij je ouders op bezoek bent? Leg je op de dag dat jouw salaris binnenkomt direct de vaste lasten apart? Spaar je ieder kwartaal de kinderbijslag voor je kinderen? Bouw je een buffer op om goed voorbereid te zijn bij financiële tegenslagen? Ontdek het, neem het automaatje over en versnel het halen van jouw doelen!

Wil je op jouw manier je doelen halen? Krijg dan meer inzicht in jouw voorkeursstijl om nieuwe informatie tot je nemen. Wil jij het zien, horen of voelen, er over nadenken of bewegen? Met Sofie bieden we je de mogelijkheid om op een leuke manier het doel te halen dat bij jou past.

Blogs over versnellen