Categorieën
Nieuws Spaardoel

Metime

Vertrouwen in jezelf

In 2018 beviel ik van onze dochter Anna. Al langer schreef ik voor mezelf op waar ik wel én absoluut geen energie van krijg. Oftewel van wat gaat je staart kwispelen. Geïnspireerd door Remco Claassen ging ik aan de slag met m’n mission statement en leefregels. Wat wil ik nou uit het leven halen? En hoe word ik blij en vertrouw ik in mezelf? 

Met stip op nummer 1 staat mijn gezin en een beetje tijd voor mezelf alleen. In een huis vol met 3 kids en 2 konijntjes geen overbodige luxe. En anders verander ik een beetje (lees heel veel) in Grumpy. Je weet wel die van de zeven dwergen. Even een moment voor jezelf, eigen perspectief en een eigen ervaring.

Afgelopen jaar deed ik het radicaal. Ik boekte een vakantiehuis voor een midweek. Nam tijd voor mezelf en om vooruit te kijken met Sofie. Aanrader! 

Creëer de juiste sfeer

In dat vakantiehuisje was een gashaard. ’s Ochtends trippelde ik uit bed, zette ‘m aan en ging douchen. Als ik dan de werkdag ging beginnen, voelde ik me als herboren! Go, go, go wat een kracht om m’n doelen als ondernemer te halen.

Daar gaan we! Wat zijn jouw financiële doelen en hoe creëer jij voor jezelf de juiste sfeer om lekker in een flow te komen? Ga ervoor! Wie durft te dromen en doet, die mag trots zijn op elke stap!

Neem tijd voor jezelf. Zet je geld in beweging jaag je dromen na. Heb jij je doelen al helder? Laat je het me weten via insta of info@mijnsofie.nl? Nog niet ingevuld? Klik hier om het e-book “Hoe stel ik een financieel doel” te downloaden.

Alleen jij kan het hè, je dromen najagen. Kom op, doe het vandaag nog!

Lancering Sofie financieel fitpakket

En ja ik heb weer een midweek hetzelfde huisje geboekt. Dit keer ga ik de puntjes op de i zetten voor onze lancering van ons financieel fitpakket van Sofie. Op dinsdag 23 maart 16.30 uur organiseren wij een online launch event met inspirende sprekers. Gaaf! Onder bezielende leiding van onze host Rudy van Beurden zorgen we voor een spetterend begin van het financieel fitpakket van Sofie! Want financiën doe je met een twinkeling in je ogen.

Wil je hier ook bij aanwezig zijn schrijf je dan in via onderstaande button.

Hopelijk zie ik je online op dinsdag 23 maart 2021!

Hartelijk groet,

Astrid Bruinsma-Eggink