Categorieën
Werkgevers

Financiële stress op de werkvloer

Loonbeslag? Stress van het niet vinden van een huis? Echtscheiding? Allemaal impactvolle momenten in het leven van je werknemer.

Wil je als werkgever meer weten over hoe je financiële vitaliteit op de werkvloer kan introduceren en bevorderen?

Schrijf je dan nu snel in voor de webinar van Sofie.

Op 18 juni organiseert Sofie een webinar over financiële stress op de werkvloer. Josien geeft je strategieën voor het implementeren van programma’s die werknemers helpen om financieel vitaal te worden.

Herken jij als HR-manager, directeur of teamleider de -subtiele- tekenen van financiële stress bij je medewerkers? Financiële zorgen zijn niet altijd zichtbaar, maar de impact op productiviteit en welzijn kan significant zijn.

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op:

✅  Het herkennen van financiële stresssignalen: Leer de minder voor de hand liggende tekenen herkennen die wijzen op financiële problemen.
✅  Communicatie strategieën: Ontdek hoe je effectieve en respectvolle gesprekken over financiële problemen kunt voeren.
✅  Ondersteunende programma’s: Krijg inzicht in hoe je beleid kunt vormen of aanpassen om steun te bieden aan werknemers.

📅 Datum: 18 juni 2024
🕒 Tijd: 15:00 – 16:00 uur

🌐 Inschrijven: https://lnkd.in/e5G4u-4w

Mis deze kans niet om een leider te zijn in het ondersteunen van de financiële gezondheid van je team. Schrijf je nu in voor het gratis webinar, want er is plek voor 25 deelnemers!

#HRManagement #FinanciëleGezondheid #Leiderschap #Webinar #Educatie #WerkplekWellness #FinancialWellness #EmployeeSupport