Sofie haalt groeigeld op!

Whoop whoop! Sofie heeft 750.000 euro aan groeigeld opgehaald!

Dit groeigeld stelt Sofie in staat om haar missie voort te zetten: 100 miljoen Europeanen stimuleren financieel gezonder en groener te leven.

Slechts één op de vier mensen in Nederland is op dit moment financieel gezond. En met stijgende energieprijzen, inflatie en hypotheekrente, woningen die nog niet zijn verduurzaamd, en een nieuwe pensioenwet zijn er de komende jaren genoeg uitdagingen, ook voor financieel fitte mensen. Voor een werkgever kost een medewerker met geldzorgen en een modaal salaris per jaar gemiddeld 13.000 euro.

Preventie is van groot belang. Sofie blijft zich met haar SAAS platform en partners richten op een totaaloplossing die mensen stimuleert financieel gezonder en groener te leven. Als social fintech reserveert Sofie 10% van haar winst voor financiële educatie op het MBO.

Sofie is ontzettend blij met haar geweldige investeerders: YoV Capital en DoubleOSeven Holding. Jullie vertrouwen en expertise als ondernemers maken onze droom mogelijk. Jullie passie om impact te maken is fantastisch!

Met dit groeigeld is Sofie klaar om een voortrekker te zijn voor financiële instellingen om klanten te activeren rondom hun hypotheek of pensioen en nog meer werkgevers te ondersteunen met financiële vitaliteit voor hun medewerkers. Met het platform gebaseerd op input van onze gedrags- en financiële experts zet Sofie nu de volgende stap door haar PSD2 vergunningen te halen. Zodat jij je geldzaken automatisch en dagelijks regelt.

Wij staan in de startblokken om samen mensen in beweging te krijgen rondom hun geldzaken. Zodat nog veel meer mensen genieten van financiële rust en ruimte.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in samenwerking? Laat het ons weten! Volg Sofie op Linkedin of kom eens langs in de Social Impact Factory in Utrecht!


Even voor jezelf checken of jij financieel gezond bent? Doe de zeven checks van Sofie:
✔ geen geldzorgen of schulden
✔ een noodbuffer van 1000 euro
✔ voldoende buffer volgens het NIBUD
✔ duurzame keuzes met je geld
✔ vermogen op de goede manier geïnvesteerd
✔ pensioen en risico’s afgedekt
✔ overdracht naar de volgende generatie