Pilot (mogelijke) geldzorgen

Dank je wel voor het meedoen aan de pilot van Sofie en Florius! De pilot is belangrijk om mensen met (mogelijke) geldzorgen te helpen.

Florius en Sofie zijn de pilot gestart om klanten van Florius beter te helpen met hun geldzaken. Ongeveer 400 deelnemers, waaronder zelfstandige ondernemers en mensen in loondienst, hebben het afgelopen jaar Sofie gebruikt en geprofiteerd van de innovatieve functies van de app, die gebaseerd is op kennis over hoe mensen zich gedragen.

Tijdens de pilot heb je met de Sofie-app gewerkt om inzicht te krijgen in je geldsituatie, doelen te stellen en stappen te zetten naar een betere financiële toekomst. Naast de app heeft Sofie ook handige video’s en workshops gemaakt over geldzaken. Deze zijn bedoeld om je te helpen beter met geld om te gaan en geldzaken onderdeel te maken van je dagelijkse routine.

Sofie is trots op de impact die de app heeft gehad op de deelnemers. Uit de eerste resultaten blijkt dat mensen die met Sofie aan de slag zijn gegaan minder snel terugvallen in geldzorgen dan mensen die niet door Sofie zijn geholpen. Dit motiveert Sofie om nog beter haar best te doen om mensen te helpen met hun geldzaken. De feedback en ervaringen van pilotdeelnemers zijn heel belangrijk geweest. Sofie blijft zich verbeteren op basis van deze suggesties, zodat het Sofie-platform nog beter kan helpen met jullie persoonlijke wensen.