Spaarpotjes-functie

Met de Spaarpotjes-functie in de app van Sofie kun je digitale potjes aanmaken om jouw gelddoelen bij te houden. Zo bewaar je het overzicht over je spaardoelen, maar hou ook je budgetten in de gaten.

Het creëren van een nieuw Spaarpotje

Je kunt gemakkelijk nieuwe Spaarpotjes aanmaken in de app van Sofie. Deze potjes kun je volledig aanpassen aan jouw voorkeuren. Zo kies je zelf een naam of icoontje, kun je het potje een leuke kleur geven en bepaal je eventueel een doelbedrag en -datum. In de uitlegvideo hieronder leer je precies hoe je dit doet:

Het aanpassen of verwijderen van een bestaand Spaarpotje

Je kunt bestaande Spaarpotjes gemakkelijk aanpassen of verwijderen. In de uitlegvideo hieronder leer je precies hoe je dit doet:

Een Spaarpotje gebruiken als kasboekje

De Spaarpotjes in de app van Sofie kun je ook gebruiken als een kasboekje, bijvoorbeeld voor je boodschappen. In de uitlegvideo hieronder leer je precies hoe je dit doet:

Spaarpotjes gebruiken in combinatie met andere functies

De Spaarpotjes-functie kan ook heel goed gebruikt worden in combinatie met de andere functies in de app van Sofie. Hieronder vind je een paar voorbeelden:

Een buffer opbouwen

Sparen voor je pensioen

Sparen voor je eerste koophuis

Andere functies in de app van Sofie

Benieuwd naar welke functies de app van Sofie nog meer heeft? Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan. Hier vind je uitleg over alle andere functies!