Reviews Sofie workshops

De workshops over financiële gezondheid die Sofie geeft worden door deelnemers erg positief beoordeeld! Sofie is daar erg tevreden mee en deelt met grote trots de ervaringen van workshopdeelnemers.

“Ik vond het super interessant. Ook fijn om weer even scherp te blijven op je financiën en inzicht te krijgen in hoe je kunt sparen. Verder heb ik er wel wat aan gehad, ik weet iets beter hoe je verschillende zaken aan kunt pakken. Thuis ga ik er mijzelf meer in verdiepen en ook bij veel onderwerpen zal nu eerder het kwartje vallen. Hierna zullen wel meer vragen komen, maar we weten in ieder geval waar we moeten beginnen en waar we terecht kunnen voor de eventuele vragen.”

– Werknemer technisch bedrijf over de workshop Money Mindset

“Vond het vooral interessant m.b.t. het beleggen en pensioen. Ik denk, vooral toekomstgericht, dat het belangrijk is om ermee bezig te zijn en te weten waar je aan toe bent. Het is goed om te weten waarom je bepaalde keuzes maakt m.b.t. je financiën.”

Werknemer uitzendbureau over de workshop Zet Je Geld In Beweging

Wil jij ook een workshop van Sofie?

Neem dan contact op met Sofie via onderstaand contactformulier. Hier vind je een overzicht van alle workshops die Sofie samen met haar partners aanbiedt!