Financiële Stress op de Werkvloer?!

Merk jij dat de productiviteit en het welzijn van een aantal collega’s de laatste tijd minder is geworden door mogelijk onderliggende factoren zoals financieële onzekerheid? 

Financiële zorgen zijn niet altijd zichtbaar, maar de impact op productiviteit en welzijn kan significant zijn voor het team en het bedrijf! 

Wij willen bedrijven helpen dit soort signalen te herkennen en bewezen strategieën in te zetten om actie te ondernemen. Daarom bieden wij voor het eerst een gratis online workshop aan waarin onze experts strategieën met je delen voor het implementeren van programma’s die werknemers helpen om financieel vitaal te worden.

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op:

  • Het herkennen van financiële stresssignalen: Leer de minder voor de hand liggende tekenen herkennen die wijzen op financiële problemen.
  • Communicatie strategieën: Ontdek hoe je effectief en respectvol gesprekken over financiële problemen kunt voeren.
  • Ondersteunende programma’s: Krijg inzicht in hoe je beleid kunt vormen of aanpassen om steun te bieden aan werknemers.

Er kunnen slechts 25 mensen deelnemen aan deze online workshop, dus wees er snel bij met inschrijven! Je ontvangt de slides en wat er besproken is tijdens de workshop in jouw mailbox.

Wie is de spreker?

Josien

Josien is een ervaren spreker en expert op gebied van mensen inzicht en overzicht geven in geldzaken. Zij empowered mensen om meer tijd uit hun geld te halen en zo hun mooiste leven te hebben. Ze heeft een stichting opgezet om de financiële zelfredzaamheid van Nederlandse consumenten te bevorderen.