Download de app

Download de Sofie app

Download hier de spaartracker van Sofie. Houd nu eenvoudig bij hoe ver je bent met jouw financiële doelen. Maak jouw potjes aan, personaliseer en vullen maar! Wil je letten op je uitgaven? Maak dan een budget aan voor je huishoudpotjes en houd eenvoudig bij hoeveel je nog over hebt.

Al meer dan 400 mensen gingen je voor!

Ben jij nieuwsgierig wat Sofie nog meer te bieden heeft in de premium versie?

Daar kan je je doelen ontdekken, je geld automatisch verdelen over verschillende potjes en aan de slag met versnellers. Wat gebruiken andere mensen om hun doel sneller te halen? Beleg jij voor de studie van je kinderen elke keer als je ze naar school brengt? Betaal je jezelf eerst 10%? Of spaar jij voor het familieweekend als je bij je ouders op bezoek gaat? Kan jij niet wachten? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst of mail je werkgever dat jij deze toffe app ook wil!

Meld je aan voor de wachtlijst, wij sturen je een mail zodra de in-app aankopen beschikbaar zijn in de Google Play Store en App Store. Omdat jij nu al fan bent van Sofie krijg jij 10% korting.

De premium versie van de app is al wel beschikbaar via werkgevers. Wil jij nou ook op je werk iedereen financieel fitter krijgen en uitdagen om hun financiële doelen eerder te halen? Mail dan je werkgever over deze toffe app.