Nodig een vriend uit voor Sofie en maak kans op Eftelingkaartjes!

Je behaalt je (geld)doelen makkelijker wanneer je het samen met anderen doet. Daarom verloot Sofie twee Efteling-kaartjes onder deelnemers uit de Brainport regio die samen met hun vrienden de app van Sofie gebruiken!

Actievoorwaarden

 1. De winactie is open voor studenten en/of werkenden in de Brainport regio. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.
 2. Om kans te maken, moet je een vriend voor 31 oktober 2023, 23:59u de Sofie app laten gebruiken en de activeringscode laten activeren. Sofie heeft het recht de actie eerder stop te zetten.
 3. Er worden geen inzendingen van agencies, derde partijen en georganiseerde groepen of automatisch gegenereerd door een computer in behandeling genomen. Incomplete inzendingen worden niet geaccepteerd. Inzendingen worden alleen in behandeling genomen indien ze voldoen aan alle voorwaarden.
 4. Sofie is niet verantwoordelijk indien inzendingen verloren, beschadigd of niet op tijd ingediend kunnen worden als gevolg van een netwerk, computer hardware of software problemen van welke aard dan ook. Bewijs van verzending wordt niet geaccepteerd als bewijs van ontvangst en dus inzending.
 5. Eén (1) winnaar wordt willekeurig geselecteerd uit een lijst met alle geactiveerde vouchercodes. De winnaar wordt geïnformeerd door een e-mail naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan het winnende Sofie-account.
 6. De prijs is voor twee personen en bestaat (per persoon) uit een toegangsticket voor attractiepark De Efteling, geldig tot en met 7 januari 2024.
 7. In het geval van een geschil is de beslissing van de promotor definitief.
 8. In het geval van onvoorziene omstandigheden behoudt de promotor zich het recht voor de prijs te vervangen voor een alternatief of van een gelijke of hogere waarde. Hierover zal verder niet gecorrespondeerd worden.
 9. De winnaar moet hun prijs binnen 48 uur na de kennisgeving claimen. Als de prijs niet opgeëist is na deze tijd, komt het te vervallen en behoudt Sofie het recht om een andere winnaar te selecteren volgens de regels van de promotie.
 10. Door deelname aan de promotie accepteren alle deelnemers de regels en het verstrekken van hun persoonlijke gegevens voor de administratieve verwerking en andere doeleinde waarmee de deelnemer ingestemd heeft. Alle inzending instructies maken deel uit van de regels.
 11. Deze actievoorwaarden en elk geschil dat hieruit voort kan vloeien of hiermee verband houdt (of een dergelijk geschil of probleem contractueel of niet-contractueel van aard zijn, zoals onrechtmatige vordering van de prijs, schending van de wet of andere vorderingen) worden bewaakt en geïnterpreteerd volgens het Nederlandse recht. Deelnemers accepteren hierbij de onherroepelijke uitspraak van de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse gerechtshoven om welk geschil of vraagstuk te beslissen.
 12. De promotor en verwerking: Sofie