Invulling geven aan excellent werkgeverschap

Om medewerkers aan te trekken en te behouden is het ontzettend gaaf als je als werkgever unieke en bijzondere arbeidsvoorwaarden kan bieden.

Medewerkers meer uit hun salaris laten halen

Met een financieel fitplan halen medewerkers meer uit hun salaris. We bieden workshops en webinars die passen bij de financiële vraagstukken waar uw medewerkers mee bezig zijn.

Verlaag de drempel voor medewerkers om hulp te vragen

Hoe fijn is het als medewerkers zelf bij financiële vragen aan de slag kunnen.

Reduceren van financiële stress en bijbehorende kosten

Financiële rust geeft ruimte in je hoofd. Ruimte die een positieve invloed heeft op de productiviteit én het humeur van medewerkers. Zonder stress gaan vergaderingen soepeler, is er minder frictie tussen medewerkers en kan een medewerker lekker aan de slag.

Wilt u meer weten over wat de kosten zijn van een medewerker met financiële zorgen in uw bedrijf? Doe dan de kostenscan die is ontwikkeld door het NIBUD.

Pensioen dichtbij en simpel houden

Met het nieuwe pensioenakkoord wordt het pensioen voor medewerkers onzekerder en flexibeler tegelijk. Dat betekent vaak dat het verstandig is om zelf ook pensioen op te bouwen. Maar hoe maak je als medewerker die afweging tussen pensioen op lange termijn en de leuke dingen nu? Met Sofie maken we ver weg dichtbij door er in je dagelijkse routine voor te sparen. Zo kan je bijvoorbeeld iedere keer sparen als je op je werk komt.

En als je een deel van het pensioen mag opnemen en voor andere doeleinden kan inzetten zoals het aflossen van je huis of het uitgeven aan een mooie auto? Hoe maak je die afweging dan? Met Sofie kan je als medewerker doelen ontdekken en eenvoudig je geld verdelen over meerdere potjes.

Op de hoogte blijven over Sofie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding.